La infinita vol tenir infinits logos. El primer logo infinit és de Josep Bagà.

www.josepbagà.com

Multitut de punts conformen les lletres del logotip «La Infinita”. A la manera dels llums d’un espectacle, o a la manera d’una constel.lació d’estrelles. Un zoom ens porta del macrocosmos al microcosmos d’un univers infinit. (A la part baixa de la pàgina pots veure dues animacions realitzades per Sergi Carbonell: una molt curta (8 sec), o si tens paciència, una animació llarga i deliberadament lenta de quatre minuts)

La capacitat de Josep Bagà d’adoptar diferents registres l’ha portat en els darrers anys a col·laborar simultàniament en la direcció d’art del “Gran Teatre del Liceu” —l’emblemàtic teatre d’òpera— i a la vegada en la direcció d’art del “Moog Barcelona”, un actiu club de música electrònica de projecció internacional. Col·labora amb empreses públiques i privades en projectes d’identitat corporativa, disseny editorial, imatge de producte, gràfica per exposicions, per la cultura i l’oci. Actualment es poden veure una selecció dels seus treballs a l’exposició “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual, 1980-2003” que té lloc al Museu del Disseny de Barcelona.

The ability of Josep Bagà to adopt different visual registers has led him to work recently on the art direction of “Gran Teatre del Liceu”–the iconic Barcelona Opera House– and at the same time on “Moog Barcelona”, an active club of international electronic music. He collaborates with public and private companies in corporate identity, editorial design, product image, graphics for exhibitions, industry, culture and leisure. The permanent show “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual, 1980-2003” at Museu del Disseny de Barcelona includes some Baga’s works.

La capacidad de Josep Bagà para adoptar distintos registros le ha llevado en los últimos años a colaborar simultáneamente en la dirección de arte del “Gran Teatro del Liceo” —el emblemático teatro de ópera— y a su vez en la dirección de arte del “Moog Barcelona”, un activo club de música electrónica de proyección internacional. Colabora con empresas públicas y privadas en proyectos de identidad corporativa, diseño editorial, imagen de producto, gráfica para exposiciones, para la industria, la cultura y el ocio. Actualmente una selección de  sus trabajos pueden verse en la exposición -de la que también ha diseñado el catálogo-“Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual, 1980-2003”, en el Museu del Disseny de Barcelona.